30-годишната  Гюрга С. прие да търпи наказание 1 година лишаване

...
30-годишната  Гюрга С. прие да търпи наказание 1 година лишаване
Коментари Харесай

Осъдиха джебчийки от Игнатиево, които бяха хванати да крадат във Варна в черния петък

30-годишната  Гюрга С. одобри да търпи наказване 1 година отнемане от свобода  при непоколебим режим за джебчийска кражба, представляваща рисков рецидив, откакто призна виновността си и подписа съглашение с Районната прокуратура във Варна. То беше утвърдено през днешния ден, 28 ноември 2017 година, от състав на Варненския областен съд, оповестиха от прессляжбата на Апелативната прокуратура в морския град.

Съучастничката й – 25-годишната Марта Николова, също подписа съглашение с прокуратурата, като одобри да търпи наказване 1 година и 8 месеца с 3-годишен изпитателен период.

В деня на огромните понижения на цените на 24 ноември тази година двете млади дами лишили дамско портмоне на варненка, в което имало 12 лв., с желанието незаконно да ги присвоят. Действията на двете джебчийки били видяни от служители на реда и те били арестувани. Срещу тях Районната прокуратура образувала бързо произвеждане. По време на задържането им двете дами предложили рушвет на полицейските чиновници. За това закононарушение Районната прокуратура във Варна е отделила материалите, като ги е предала на Окръжната прокуратура по подготвеност.

Наказанията й на двете наказани дами към този момент са изпълнени от Районната прокуратура, откакто влезнали в действие с утвърденото съглашение от съда. И Гюрга и Марта са от Чирпан, само че с непрекъснат адрес в град Игнатиево. Споразумението не предстои на обжалване и е дефинитивно.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР